Cutii ovale hartie

Cutii trusou botez realizate din carton rigid imbracate in hartie colorata mata sau sidefata, catifea diverse culori, tapet, imitatie piele. Cutiile pentru trusou botez au diverse forme si dimensiuni, ovale, rotunde, dreptunghiulare sau patrate.
Culorile specifice pentru cutie trusou botez sunt alb, ivoire, roz pudra, nuante de bleu, bleumarin etc.
Cutii ovale hartie se pot personaliza la interiorul capacului sau pe exteriorul cutiei. Cutia trusou botez​​​​ rotunda si cutia de trusou botez ovala au cate 4 orificii prevazute cu capse metalice (optional) pentru manere.

Producem in principal ambalaje fixe, din carton rigid (carton de legatorie, mucava), imbracate in diverse materiale, pentru prezentarea si desfacerea
unei mari diversitati de produse. Producem cutii trusou botez cutii cadouri, cutii pentru bauturi, cutii pentru carduri, cutii pentru incaltaminte.
Poate suna pretentios dar ambalajele produse de noi pot fi denumite „de lux” deoarece implica o multitutine de operatii manuale unde e nevoie de talent si dexteritate, dar si de materiale folosite pentru innobilare: hartii speciale colorate in masa, tiparite policrom si plastifiate, plusuri, imitatii de piele, piele, accesorii textile sau metalice diverse, inscriptionari cu folio, timbru sec sau emboss, alaturi de tipar ofset si digital.

Filter
has been added to your cart:
Checkout